Bikes 4 You

Weerdingerstraat 48 - Emmen
(0591) 514691 | info@bikes4you.nl

STREVEN NAAR ZOVEEL MOGELIJK DAMES OP DE FIETS

 

DAMES EN FIETSEN

Steeds meer dames gaan fietsen zowel op de racefiets als mountainbike. Uitgangspunt is de typische lichaamsbouw van de vrouw, zoals langere benen, korter bovenlichaam, kleinere handen en een breder bekken. Uit onderzoek is gebleken dat als vrouwen op een mannenfiets rijden de spieren onder aan de rug veel zwaarder worden belast. Dit kost meer dan 25% energieverbruik. Een damesfiets heeft een kortere bovenbuis, speciaal breder dameszadel, hogere balhoofdbuis, en nog meerdere specifieke onderdelen. Dit zorgt voor meer comfort voor het bovenlichaam, rug en bekken zonder aan trapvermogen in te hoeven leveren. En het komt de wendbaarheid ten goede. Wij hebben een aantal dames racefietsen en mountainbikes in onze showroom staan! Tevens vindt u een ruime collectie damesfietskleding en accessoires zoals dames fietsschoenen, helmen en specifieke accessoires die volledig is samengesteld op kwaliteit, design, functionaliteit en prijsklasse.

SPECIALIZED WOMEN

We nemen de business van het ontwikkelen van producten die zelfverzekerde en blije rijdsters creëren - of ze nu professioneel, recreatief of beginners zijn- zeer serieus. De verschillen zijn meer dan alleen fysiek. De mentaliteit die vrouwen hebben en de beloningen die ze zoeken tijdens het rijden op hun fietsen zijn uniek. Het weten dat iedere dame een andere connectie heeft met haar fiets, maakt ons anders dan de concurrentie. 

VOOR WAAR DE WEG JE OOK BRENGT                              

Voor sommige rijdsters leiden wegen altijd naar avonturen in de bergen of lange ritten door het achterland. Voor anderen gaat het om de kick van het verslaan van tegenstandsters en het verleggen van grenzen tijdens wedstrijden. Waar je ook naar opzoek bent, onze damesspecifieke fietsen zijn speciaal ontwikkeld voor het voldoen aan jouw wensen. Van je eerste racefiets tot de wedstrijdmachine waar je altijd over gedroomd hebt, deze fietsen zijn er voor gemaakt om je te laten vliegen, daar waar jij heen wilt.

 

GEBOUWD OM IEDER TERREIN TE TEMMEN

De bergen zijn de speelplaats van de natuur. Onze damesspecifieke mountainbikes zijn gemaakt voor het ontdekken van het plezier en avontuur in deze bergen. Van nieuwe rijdsters tot de meest ervaren rijdsters, onze lichtgewicht crosscountry machines en super veelzijdige full-suspension trail fietsen zijn speciaal gemaakt voor de manier waarop jij rijdt.

 

Bekijk de Specialized site voor alle damesfietsen en accessoires:

https://www.specialized.com/nl/nl/women

Specialized Specialized Craft

Webworks by TLN Webdesign

Handelsregister: 014654586