Bikes 4 You

Weerdingerstraat 48 - Emmen
(0591) 514691 | info@bikes4you.nl

Bikes4You 
 

Wij heten u van harte welkom op de website. Bikes4You heeft zich vanaf 2001 gevestigd in Emmen en is kenmerkend in het segment race en atb. In het jaar 2004 hebben we de titel Tweewielerwinkel van het Jaar in ontvangst mogen nemen waar we ook best trots op zijn. Na een verbouwing/interieurrestyling in november 2014 heeft Bikes4You haar deuren weer geopend om haar klanten te verwelkomen in een verfrissende nieuwe zaak. Wielerliefhebbers van vandaag hebben steeds hogere eisen als het gaat om hun fiets en de daarbij behorende accessoires. De wens naar functionaliteit, comfort en design wordt steeds groter. Het antwoord op deze specifieke behoeftes is enkel te realiseren door innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten te combineren met goede service, deskundig advies, persoonlijke benadering en een aantrekkelijke presentatie. Topsporters, toerfietsers of andere fietsenthousiasten vinden bij ons gegarandeerd wat ze zoeken. Of het nu gaat om de nieuwste modellen, testfietsen, onderhoud of een fiets meting (op afspraak) dit behoort allemaal tot het servicepakket van de Specialized Elite Shop. De volledige Specialized fietscollectie, van framesets tot volledig afgemonteerde fietsen voor iedere doelgroep. Ook treft u het uitgebreide Specialized kleding- en accesssoire assortiment aan voor dames en heren. Een zeer ruime en brede sortering aan kwalitatief hoogstaande producten als perfecte invulling van uw wielerbehoeften. 

Uitstekende service, kwaliteit en deskundigheid zult u bij ons aantreffen. Onze winkel beschikt over een servicecentrum met 3 volledige werkplaatsen, waaronder wielbouw en carbonreparatie, 3 permanente technici met veel ervaring en verrichten een uitstekend kwaliteitsniveau van dienstverlening aan al onze klanten. Wij volgen tal van workshops en service trainingen om ons specialisme op een hoog niveau te houden en alle nieuwtjes op de voet te volgen.

Een Magura, Sram, Fox, Shimano, Rock Shox en Manitou centre en onze drie moderne werkplaatsen waaronder een werkplaats specifiek voor carbonreparatie en spotrepair wordt gebruik gemaakt van professioneel materiaal en gereedschap. Onze gediplomeerde mechaniciens en medewerkers zijn zelf fanatieke bikers, dus uw fiets wordt vanzelfsprekend met uiterste zorg behandeld. Als u onze gezellige winkel bezoekt, treft u een prachtige speciaalzaak aan die sport en functionaliteit uitstraalt en uw wielerhart sneller doet kloppen. Kortom een perfecte winkelbeleving met een sfeer als vanouds. Met een team van gepassioneerde, vakkundige medewerkers heten wij U welkom! 

 
Specialized Specialized Craft

Webworks by TLN Webdesign

Handelsregister: 014654586