Bikes 4 You

Weerdingerstraat 48 - Emmen
(0591) 514691 | info@bikes4you.nl

 

Persbericht 8 maart 2004 |Bikes 4 You verkozen tot 'tweewielerwinkel van het jaar 2004

Bikes 4 You uit Emmen is verkozen tot 'Tweewielerwinkel van het Jaar 2004'. Tijdens de feestelijke uitreiking in De Efteling ontvingen zij de wisselbeker uit handen van Hans Struijk, de winnaar van vorig jaar.

De verkiezing is dit jaar georganiseerd door de BOVAG–afdeling Tweewielerbedrijven en het vakblad Tweewieler. De prijs wordt toegekend aan een winkel met bijzondere kwaliteiten. De onderscheiding is bedoeld als kwaliteitsstimulans voor de hele Nederlandse tweewielerhandel. In totaal waren vier winkeliers tot de finale doorgedrongen. Dat waren:

- Bike Centre Beukers, Petten
- Bikes 4 You, Emmen

- Fietswereld Tinus van Overveld, Hoogerheide
- Profile PRO Koos Riesewijk ‘de Fietsspecialist’, Deventer

Aan de hand van een Visual Quick Scan (visuele beoordeling van exterieur, interieur, werkplaats, voorzieningen, inrichting, verlichting, routing, etc.), een Marketing Audit (waarbij de ondernemers ondervraagd worden over hun aanpak van allerlei ondernemersaspecten), een controle van jaarrekeningen door een onafhankelijke accountant en het bezoek van drie Mystery Shoppers is bepaald wie uitgeroepen wordt tot 'Tweewielerwinkel van het Jaar 2004'.

De jury, bestaande uit twee retail-deskundigen (John Snijders van SellMore en Floor Heijn) en twee branche-kenners (Ferry Smith van de ANWB, Stef Stock van de RAI Vereniging), heeft de finalisten bezocht. “De jury is het unaniem erover eens dat Bikes 4 You een afwijkend concept durft neer te zetten en dat ook weet te bewijzen. In de winkel straalt het avontuur je tegemoet, ook letterlijk dankzij de uitstekende verlichting met spots. Jammer is dat je aan de pui niet kunt zien wat voor mooie winkel erachter zit. Wanneer je de winkel binnengaat, kom je meteen in de sfeer. Bikes 4 You maakt duidelijke keuzes, natuurlijk qua assortiment, maar ook in de inrichting, zoals een bar in plaats van een toonbank. Uniek is ook dat de winkel nauw samenwerkt met collega’s uit de buurt,” aldus de jury.

De prijs werd eerder gewonnen door Profile PRO Wim van Vliet in Castricum (1998), Fietswereld Dieren in Dieren (1999), Jules de Corte in Neerkant (2000), Bike Totaal Jeremiasse in Goes (2001), Bike Totaal Landewé uit Enschede (2002) en Hans Struijk Fietsen uit Den Haag (2003).

Specialized Specialized Craft

Webworks by TLN Webdesign

Handelsregister: 014654586