Bikes 4 You

Weerdingerstraat 48 - Emmen
(0591) 514691 | info@bikes4you.nl

Nieuwe Specialized Roubaix gelanceerd!

Bekijk het filmpje: https://youtu.be/LOO5cdOQx0s
 
 

 

FUTURE SHOCK

Als het op flexibiliteit aankomt, zijn er 2 verschillende denkwijzen. Aan de ene kant hebben we te maken met “splay”, aan de andere kant met axiale flexabiliteit. Oftewel, splay is de voor en achter beweging van de voornaaf ten opzichte van het frame als een resultaat van enige buiging van het frame en vork. Daarentegen spreken we over axiale (of verticale) flexibiliteit als beweging van het stuur ten opzichte van de voornaaf als een resultaat van vork, frame en stuurpen flexibiliteit.

De future Shock heeft een travel van 2cm en is gepositioneerd boven het balhoofd, deze beweegt in een verticale lijn. Op het moment dat het voorwiel zich op ruw terrein begeeft beweegt de fiets zich richting je handen en behoudt het forward momentum zonder je te remmen.

Omdat de futureshock boven het balhoofd gepositoneerd is worden de wielen door het frame bij elkaar gehouden. Oftewel, doordat de wielbasis niet veranderd door de travel, zoals bij traditionele suspension systemen, is er een toegevoegd voordeel van extreem nauwkeurig sturen. 

Site Specialized: https://www.specialized.com/nl/nl/smoother-is-faster

Geplaatst op 9 september 2016 | Terug naar nieuwsoverzicht
Specialized Specialized Craft De Rosa

Webworks by TLN Webdesign

Handelsregister: 014654586